0 Läs mer >>
FÖRE
 
EFTER
 
 
Hello!
 
Det händer grejer på Nygatan skall jag säga er! Vi har gjort en liten makeover i vårt kök som tidigare var en Katastof med stort K. Bara en kristallkrona som saknas i köket, sen är det nästan klart. Känns himla skönt att göra om lite. Det har jag känt senaste 5 åren typ. Men hela tiden trott att jag inte kommer bo kvar så länge till. Nu orkar jag inte tänka så längre. En positiv förändring.
 
Tobias & Jag köpt en ny säng häromdagen. Det är den ni ser på bilden! Typ. Vi valde andra sängben och kuddarna som sitter på sängramen är ju väldigt dekorativa- men sjukt osköna! Så vi valde bort dom! Det blev dubbelt så dyrt som vi hade tänkt oss, men en bra investering hoppas vi. Tobbe vil flytta in i en Gant eller Lexington katalog och därför kommer stilen i sovrumet gå i marin-stil. Haha! Den kommentaren kommer jag få äta upp.  All jokes aside, jag älskar Lexington!
 
Ja, what else is new. Vi vänder kosan (bilen) mot Sälen och Lindvallen imorgon bitti och kommer alltså fira nyår i skidbacken! Vi åker givetvis med våra vapendragare Helena & Richard. Det ska bli superroligt! Jag trivs väldigt bra i deras sällskap.
Så förhoppningsvis blir det inga brutna ben under dessa dagar!
 
 
Min nya feelgood-serie är Sons of Anarchy.  Jax, oh Jax. Killen på bilden alltså.  Serien handlar om ett motorcykelgäng i USA. Trodde inte jag skulle gilla detta, men det är riktigt bra!! Sjukt spännande.
Sen skadar det inte att Jax är förbannat snygg! Och verkar ha lite innanför pannbenet också för den delen. Har ni inte sett serien, så check it out!
Last but not least- Gott nytt år kära läsare, 2012 lider mot sitt slut!
 
/M
 
 
 
 
 
 
 

Nytänk!

0 Läs mer >>
Tobias & Theo myser
Tobbe & jag poserar framför julgranen i Hölö
Jag & Theo
Jag & Theo i gymet!
Min systerdotter Ebba och julklappsberget på Aspö
Min äldsta syster Åsa och dottern Alice
 
 
Hej på er!
 
Julen 2012 lider mot sitt slut. Tomteverkstaden har återigen målat sina schackrutor och den mörka dockan blev bortklippt av Disney. Julmaten, julmusten och all godis ligger och skvalpar i magen, eller? För min och Tobias del fick vi ta del av två julbord, eftersom vi först firade i Hölö och därefter på Aspö. Åt mindre än jag brukar faktiskt..blir så när man flänger runt! Men det gick över förväntan ändå.
 
Jag busade med lilla Theodor, Tobias systerson. Äntligen knäppte jag en bild som jag kunde lägga ut här!
Fick bodyshop-grejer, presentkort på Ikea o Cervera, en bok, akvarellpapper, etc! Mycket nöjd!
 
Gillar inte hysterin kring mat och julen! Inte äter jag iallafall mer bara för att det är jul. Klart man ska njuta när det är jul- men det är ingen skillnad på jul och midsommar tycker jag..
 
Just käkat en halv kebabrulle, och nu ska vi se på Victoria Secret fashion show. Härlig blandning tycker jag. Bara godispåsen som saknas haha!
 
Ha det så skönt i mellandagarna!
/M
 
 
 
 
 
 

God fortsättning!

0 Läs mer >>
 
Hello!
 
Ja, vilka tjejer gillar inte det som glimmar? Ja, antagligen dom som hellre tar en snusprilla under läppen och inte vet skillnaden mellan manikyr och pedikyr. Auoouch, så dömande jag är. Men det finns sanning i det. Trust me, I´ve seen it all. Under tiden jag pluggade till brandman exempelvis. 6 tjejer i klassen och 30 killar. De sex tjejerna var inte alla supertjejiga som jag. Men alla var heller inte supergrabbiga vilket var upplyftande att se.
 
Lilla butiken Engla på Centralstation i Sthlm fick idag påhälsning av mig- inte bara en gång- utan två gånger. Först blev det ljuvliga Pilgrim-örhängen som skall matchas med min paljetttopp som jag la ut en bild på här på bloggen häromdagen. Sen fick jag nys på Edblad. Oh my! I want it all. Deras smycken är fantasiska och SÅ i min smak. Köpte en "hästsko" med blingbling på insidan. Väldigt smakfullt enligt mig. Och av en händelse så matchar mitt halsband min dyrgrip till förlovningsring som är lite mer äkta bling so to speak.. Åh så trevligt.
Nu har jag jullov! Drar till Etuna imorgon och hämtar köksbordet. Äntligen!
Fredag ska det bakas lussebullar hos mormor!
Hörs snart igen!
Kramar till er,
/M
 
 
 

Diamonds are a girls ...

0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er igen,
 
Helgen gick FORT! Ingen överraskning direkt. Träffade hela Tobias släkt i lördags när vi firade hans syster och pappa som har fyllt år! Jättemysigt som vanligt. God mat och bebis-yra! Tobias systerson är 8 månader, vilken härlig ålder. Kunde inte sluta leka med honom. Tobias kusinbarn är bara 11 veckor gammal! Så liten och pluttig liten tjej. Senil som jag är tog jag inga bilder på dessa underbarn! Next time!
 
Jag och Tobias gjorde en snölykta i lördags kväll! Den brann så fint i cirka 2 minuter innan den blåstes ut av vinden. Men det var härliga 2 minuter! På söndagen hade 70% smält bort. Tack för den vädergudar!
 
Igår var vi i Årsta hos syrran och hennes kille Neil. Återigen tog jag inga bilder. Jag är världens sämsta bloggerska. Men ni får hålla till godo. Ibland får till och med jag paparazzifeber och fotar allt och alla. Stay tuned! Jättekul att se deras nyköpta lägenhet! Efter detta blev det en sväng till IKEA och därefter hem och titta på avsnitt 16 av Mysteriet på Greveholm med Tobias i sängen innan vi somnade. Mysigt!
 
På torsdag hoppas jag att vårt köksbord blir hämtat. Vore kul att se hur allt ser ut när det är på plats. Måste givetvis BYGGAS ihop, tyvärr. Inte min starka sida! Inget tålamod kombinerat med dåligt logiskt tänkande. Ingen bra kombo! Avlastningsbordet som jag la upp en bild på är samma serie och så fin! Älskar att det är lantlig feeling över det hela. Älskar shabby chic... Kandelabern vill jag också ha på bordet. Och varför inte en i större modell som kan stå på golvet..... Klassiskt!!
 
I vecka till julafton!
 
Kram på er!
/M
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shabby chic!

0 Läs mer >>
 
Hello folks,
 
Sitter i soffan och känner mig lite nere, utan anledning! Jag är trött och inte hunnit landa efter praktiken. Har varit mycket positivt och negativt sista tiden och jag har inte hunnit med mig själv. Nu kommer det som ett brev på posten att jag är trött och orkeslös.  Ny kurs började igår också. Idag är jag iallafall ledig och sov till kl 10. Nu sitter jag och slötittar på Kim Kardashian.
 
Något som piggade upp mig igår var min nya topp från MQ! Jul/nyår är räddad.
 
Helgen består av släktträff hos Tobias och hans familj. På söndag ska jag & Tobias till Sthlm och hälsa på syrran och Neil och checka in deras nya lya!
 
Ofattbart att det snart bara är en vecka kvar till jul!
 
Trevlig helg allihopa!
/M
 
 

Tänk vad lite paljett...

0 Läs mer >>
 
Hej på er,
 
What a weekend! Som ni ser har helgen bestått av lite av varje. Var hos mina föräldrar och åkte skidor att självaste Gunde Svan hade gråtit en skvätt om han hade sett mig, haha. Skottat snö så jag fick träningsvärk i ryggen. Men vilken bra träning med både skidor plus skotta snö! Sådan träning är hur härlig som helst.
 
Åkte skidor ut på isen med mamma. Helt orörd snö och några spår från något djur som traskat över isen.... Härligt med lite sol på ansiktet!
 
Var på Mio i Eskilstuna med Tobias idag. Köpte nytt köksbord bland annat! Superfint tycker vi! Några tassels fick jag dock inte köpa för Tobbe, haha!  Sen bled det en sväng till Tuna Park. Köpt flera julklappar, känns så himla skönt att det mesta är klart!
 
3 dagar kvar på praktiken.
Countdown!
/M
 

Julklappar!

0 Läs mer >>
 
 
Hej,
Texten försvann tydligen! Skriver mer i helgen, promise!
/M
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite off.