0 Läs mer >>
 
 
 
 
LYNN SKINNY
 
Hello,
 
Några av mina kap som jag köpte igår! Kläderna från MQ och smycket från Gina. Köpte så snygga ringar men hittar ingen bra bild att lägga upp!  Byxor från G star (bästa märket!)
 
Var hos min frisör Ahn idag i tre timmar och fixade håret. Så skönt att få det fixat.
 
Så nu har jag handlat klart för den här månaden- och nästa, haha!
 
Glad påsk!
/M
 

Bränt hål i plånkan.....

0 Läs mer >>
 
Hello gorgeous...
 
....Säger jag till den här underbara bilden på Tobias.
Tog bilden förra helgen ute hos mina föräldrar.
Inte konstigt att jag smälte för det där leendet för närmare 3 år sen..hihi.
 
En lugn dag blir det idag kan jag meddela. Ikväll lite tjejsnack på Tavernan med Linnéa och Sol!
Bara ett halvår sen sist men ändå.... bättre sent än aldrig!
Imorgon jobb på anstalten. Sen ledig helg. Ska inte klaga.
 
Ha en skön dag ni med och var rädda om dom ni älskar!
 
/M
 
 

Love of my life

1 Läs mer >>
 
 
 
 
Hej!
 
I´m back to life. Nästan iallafall. Har haft FULLT ös i skolan senaste dygnen. Inlämningar som avlöser varandra bland annat. Men nu börjar jag se en liten ljusning i horisonten faktiskt.
 
Jag måste klargöra en sak. Bittra människor är det absolut värsta jag vet. Folk som inte kan ta skämt eller skämta överhuvudtaget. Människor som är bittra över sitt liv, sitt jobb, sitt sexliv, sin figur, ja what the hell.
Nej, jag är inte alltid glad. MEN jag är aldrig bitter. Då kan jag lika gärna skänka min själ till någon bättre behövande.
 
Tycker man ska ta livet med en klackspark.
 
- Det innebär inte att man inte behöver bry sig om sina medmänniskor.
 
En sak till. Att gilla skämt som handlar om sex och en viss "förnedring"  av det kvinnliga könet är OKEJ att skratta åt. Jag behöver inte nedvärdera kvinnor för det. eller driva på debatten.  Som blondinskämt- lite självdistans måste man ha! Please, get a grip till er som inte fattar det. (Och för er som inte håller med- that´s fine men håll det för dig själv så länge. )
 
 
Oj, vilket konstigt inlägg tycker ni säkert. Summan av kardemumman; Var glad och nöjd & ta inte livet så allvarligt!
Lagom mkt godis och god mat, mer sex och bry dig om ditt inre OCH ditt yttre. Jag är kvinna, jag sminkar mig, jag lägger åtskilliga tusenlappar på mitt hår varje år för att ta ett exempel. Why? jag vill se och känna mig vacker. Insidan är viktigt- ja. Men utsidan är lika viktigt. De hör liksom ihop.  Göra sig fin för sin flick/pojkvän hör också till om man vill ha ett kärleksfullt förhållande (med risk för att låta som Anna Anka)
 
Tack för mig!
/M
Avslutar med en liten härlig vårbild på mina tomater som kommit upp till "ytan".
 
 
 
 

Bitter?

0 Läs mer >>
 
Ja...har ett virus i kroppen som jag haft i över en månad- som jag har ignorerat. Känt mig frisk.
Men nu mår jag inge vidare.
 
Tar det lugnt. Pluggar och sitter framför datorn och försöker göra ngn nytta iallafall.
Skriver mer snart!
Kram på er,
/M

Mår lite tjyvens...

1 Läs mer >>
 
Hej!
 
Ja, då har jag fyllt 28 år! Det känns faktiskt riktigt bra. Ett år klokare får vi hoppas och inte en rynka så långt ögat kan nå...? Typ. Vad tycker ni om mina minisemlor? söta va?
 
Måste dock ta upp en grej som irriterar mig.
 
Kan bli så j-lva less på folk som inte "keeps it real!
 
Folk som beskriver & blottar sitt liv på facebook och instagram runt ett guldskimmer där varje morgon är ett glas nypressad juice, surdegsbröd från grannbageriet, nybryggt kaffe eller en fruktsallad från sitt eget jäkla fruktträd.....och inte nog med det- man har ju givetvis varit ute och powerwalkat i solskenet 1 timme (fast man egentligen inte alls är sugen på att promenera)  innan den ljuva frukosten inmundigades- men glöm inte- det skall ju dokumenteras! på FB och instagram!
 
Fast det kanske i verkligheten innebar att man inte hunnit träna på 2 veckor, juicen kommer från Ica och mackan innebär ett torrt knäckebröd. Det är så verkligheten kan se ut ibland.
Jag blir så J-vla irriterad på folk som aldrig vågar visa sitt sanna jag. Varför kan man aldrig skriva på facebook att man har haft en skitdag och thats it? Varför måste man alltid framhäva sig själv som så himla bra och felfri? Hur äkta är det egentligen?
 
Som Mia Skäringer- hon är min förebild! Hon vågar vara sig själv och vågar visa sig sårbar. För det är inte mänskligt att hela tiden ha ett perfekt liv.
Ibland kan jag ha en skitdag. Då skiter jag i gymet och sätter mig i soffan och kollar film & bara chillar.
Jag tar inte kort på min te eller kaffekopp i solskenet och lägger ut på instagram och lurar alla att jag är så tillfreds med mitt liv. För så är det bannemig inte alltid. Bättre att lägga ut bilder och liknande när man verkligen menar det. För det är bara kul. Unikt. One of a kind.
Keep it real säger jag bara...
 
/M
 
 

Ett år klokare....

1 Läs mer >>
Nya sängen <3
Mitt söta kusinbarn Thea
Hemgjorda semlor!
Helgen avslutades på gymet...
 
 
Hej på er,
 
Då var det måndag igen. Tobbe är på jobbet och jag försöker komma igång efter helgen. Varit fullt ös! Haft släkten på besök igår och firade mig i förtid så att säga- fyller inte förrän fredag.
Jättemysigt att ha lite fest hos oss! Fick jättebra presenter i form av presentkort- precis vad jag ville ha. Kan jag ju köpa vad jag vill hehe...
 
Vår Hildingsäng kom för en vecka sen idag. Sover som Prinsessan på ärten haha, den är väldigt hög och stor!
Men verkligen ett bra köp.
Efter alla hade gått igår var det en del att fixa och ta reda på, men därefter gick jag och T till gymet och körde spinning en timme. Brukar inte köra det så ofta faktiskt men det var rätt kul!
Har anmält mig till Midnattsloppet som går av stapeln den 17 aug i år! Min kära syster som propsade på att jag måste springa i år med henne. Skall även försöka få med mig Tobbe, Lena och Richard!! Kul om man är ett gäng som springer. Alla springer väl iofs olika snabbt, men anyway...
Så nu gäller det att komma i form!!!
 
My god. Bebiskänslor alltså. Lekte med Thea och Alice igår. Så söta. Blir så himla sugen på barn.
Tittade på Solsidan igår med Tobias, första säsongen när Anna och Alex får barn. Fick världens gåshud och ögonen vattnades direkt när Anna fick upp lilla bebisen på brösten. Herregud vad blödig man kan vara!!!
Får ännu en bebis-dos på lördag den 9:e mars- då kommer Tobias syskonbarn Theodor hit. Också HUR söt som helst. Oh my. Hur ska det gå. Och ny säng också. Som bäddat för en bebis? haha...
 
Dags att ta tag i plugget så inte min C-uppsatspartner Malin kickar ut mig!
Ha det så bra,
 
/M
 
 
 

Busy weekend