0 Läs mer >>
 
 
Hello!
Regnet faller utanför. Så skönt!
 
I lördags var jag och min syster Sofia på Aspö hos mina föräldrar. En riktigt härlig dag! Sprang 7,6 km med Sofia i motvind och gassande sol! Men det gick bra trots detta.
Plockade liljekonvaljer, åt god mat och bara hade det riktigt trevligt! Lovely tid på landet med andra ord.
 
Idag har vi firat min systerdotter Ebbas 8:e födelsedag! Skoj! Jag och Tobias gav Ebba "Diamanten-spelet" som jag älskade som barn (och nu med, haha). Så vi tog en omgång, Ebba och jag, och hon vann som tur var :) Blev rånad tre gånger, så hade inte någon tur idag inte!
 
Ni som känner mig, ni vet vad som kommer härnäst... ÅHH!! Dessa härliga barn alltså. Lilla Thea och Alice.  Så söta och roliga! Jag och Tobias vill ha en egen liten skrutt snart! <3
 
Imorgon-  jobb igen! Trivs så himla bra. Mkt att lära sig såklart.
Ha det fint!
/M

Blev rånad tre gånger...

0 Läs mer >>
Bästa Malins 25-års-fest <3
Jag & Theodor på promenad
"Pappa" Tobbe!
 
 
 
Heeej på er,
 
En eloge till er som inte slutat kika in på min blogg, trots att jag inte skrivit på 19 dagar! Whats my excuse, undrar ni säkert. Har bara en sak att skylla på: C-UPPSATSEN!
 
I skrivande stund så är den inte helt färdig. Jag & Malin har två dagar på oss att fila på det sista! Onsdag inlämning! Så skönt det ska bli!
 
Var i Sthlm igår och firade Malins 25-årsdag! Superkul att shaka loss!
Idag har jag varit lagom bakis och trött. Var hos Tobbes föräldrar, vi sov över där.  Senare kom även Tobias syrra Caroline, Andreas & deras lilla son Theodor på besök!
 
Vi var barnvakt en stund och gick på promenad. Efter många om och men så somnade Theo.
Han ville inte vara i vagnen, började bli ledsen så jag gick och bar på honom en stund, och Tobbe körde den tomma vagnen. Haha, ett riktigt rookie-misstake antagligen. Hjärtat blöder ju vid barngråt!
Sen tillslut, efter mkt vaggande fram och tillbaka i vagnen somnade han till slut.
Det mesta rullar på bra just nu. Jobb, träning, kärlek & c-uppsats. Ska inte klaga över någonting så länge vi är friska och alla mår bra.
Hoppas ni har haft en bra helg. Nu väntar duschen!
 
Kram på er
/M 

Back in business, fol...

0 Läs mer >>
 
Dagen började med en powewalk vid vattnet
Grassagården 
Årets första mjukglass
 
Hello you,
 
Började dagen med en 35 min powerwalk. Har vaknat så himla tidigt senaste dagarna av ngn anledning.
Tänkte därför passa på att röra lite på mig när Tobbe ändå snarkade bredvid mig.
 
Sen blev det plugg med Malin några timmar. Sen tog jag och Tobbe en sväng till Grassagården, ett fik/lunchställe i Strängnäs. Himla mysigt där!
Efter räkmackan så slank även årets första mjukglass ner. Vi satt i solen vid väderkvarnen...tills solen gick i moln efter tre minuter och det blev svinkallt. Det är Sverige det.
 
Mysigt att bara vara lite för en gångs skull. Utan tanke på skola eller några andra krav. Skönt att vara med Tobias, mitt i veckan också. Inte illa.
Ha det så bra nu.
/M
 
 Imorgon blir det återigen lite introduktion på nya jobbet. Skoj!
Ha det så bra allihopa.
 

Sweet nothing!