0 Läs mer >>



Och det är INGEN underdrift my friends!


Har jobbat mycket senaste tiden, på kära anstalten, och samtidigt haft en kurs från helvetet! 8 obligatoriska gruppredovisningar på 4 veckor. PLUS att vi ska skriva en utredning som ska lämnas in 4 juni. LIIITE körigt just nu! Men damn it vilken bra soc-tant jag kommer bli! ;)

Träning har kommit i andra hand senaste veckan. Har helt enkelt inte hunnit eller orkat. Har varit som en död sill när jag kommit från jobbet eller skolan. Kan med säkerhet säga att jag varit världens tråkigaste flickvän. Hoppas på en "pånyttfödelse" nästa måndag när allt plugg är DONE!

Som igår - & idag nickade jag till åtskilliga gånger både till och från skolan- på tåget! Det händer aldrig annars ska jag meddela. Oftast orkar jag plugga eller iallafall läsa Metro men nu är jag halvdöd.

MEN- faktum är att skolan är slut på fredag. Sista dagen på terminen! WOHO!!

Tänkte pallra mig till gymet idag, de undrar väl var jag tagit vägen..
Until next time!
Ta hand om er!
/M

Det är lite mycket nu...

1 Läs mer >>



Haft en ganska lugn dag fast jag pluggat. Skönt att vara hemma när det är så himla fint väder!
Har suttit mycket på balkongen idag- med solskyddsfaktor givetvis!!

Pratade 1,5 timmar i telefon med Sofia, min syster. Mysigt! Nu har vi planerat framtiden, mer än så säger jag inte än haha!

När Tobbe kommer från jobbet blir det en glass på Blå Hjorten i Strängnäs. Där finns det ett problem; för många glassorter att välja mellan! ;)

Annars händer inte mkt. Träning, plugg, Tobbe. Så går det för runt hela tiden. Dock inte i den ordningen haha!

Ska jobba på anstalten fredag och söndag. Så det blir att fira mamma på lördag istället.



Tog mig en välförtjänt lunch med nya Topphälsa-tidningen som jag fick hem igår! Lovely!

Njut av vädret!
/M

Framtiden planerad!

0 Läs mer >>



Helgen har gått i ett verkligen.
Jobbade i fredags, barnkalas i lördags och idag; träning!


Har just ätit hemgjord pizza! Smarrigt!

Vaknade tio över sju imorse och var pigg. Gick och lade mig tidigt igår kväll och Tobbe satt uppe en stund själv. Så-hör och häpna- jag snörde på mig joggingdojjorna och tog en 3 km löprunda, efter det tog jag en powerwalk på 3 km. Fattar inte att jag orkade- med inget i magen.

Sen god frukost med min älskling! Vi lagade fisksoppa till lunch och sen har vi planterat om tomatplantorna! Det känns skönt att det är klart. Har inte lika många som förra året, tänkte minimera djungeln i år- till Tobbes förtjusning.

Sen var vi och körde body pump kl 16. PUH! två pass på en dag, händer mkt sällan men då var det extra gott med lite pizza!

Så, helgen har varit underbar, skönt att vara ledig. Lite för lite pluggande kan jag meddela, men jag ORKAR verkligen inte!!!! Tar det hela med en nypa salt faktiskt..
/M


Vackra stenar på en stand på Samos, last year!

On fire!

0 Läs mer >>




Just what I needed!

Var hos min frisör Ahn i över 2 timmar och klippte mig och fixade färgen. Dyrt? Ja. Behövligt? Oh ja! 
Jag känner mig alltid som en ny människa när jag fixat håret. Härlig känsla!

Min första lediga dag på ett typ 2 veckor. "Ledig" och ledig är ju dock skilda saker. Ska ta itu med tvätten och sen kolla lite skolgrejer som jag måste göra, sen träning ikväll kl 19. Så dagen går i ett verkligen.

Var ute och sprang med Tobbe igår kväll, så himla skönt att man kan vara utomhus och jogga utan att frysa ihjäl! Sen skadar det inte att det är grönt och vackert ute!

Köpte jordgubbar idag och åt dem till lunch med några lchf-pannkakor! Det var supergott. Jag har inte ätit pannkakor på länge, har haft slut på fiberhusk som används istället för mjöl. Testade med mandelmjöl istället men det kan jag inte rekommendera! Blev inte alls bra.

Ha en fin dag allihop!

/M


Sommar, sommar, sommar!




Lchf-pannkakor in the making!




Resultatet!

En dag för mig!

0 Läs mer >>



Kom just hem från jobbet! Jobbat i Strängnäs idag, inom psykiatrin!
Det gick bra och det är alltid skoj & intressant.

Var på stan en sväng och gick på Trädgårdsgatan när en man framför mig föll ner på marken och började krampa! Det kom fler folk som hjälpte till, varav en tjej som hade en son som hade epilepsi, en jäkla tur! Sen kom ambulansen och allt gick förhoppningsvis bra. Man blir alltid ställd när det händer något sånt här. När jag pluggade till brandis så övade vi mycket på trafikolyckor och att man ska presentera sig vid namn och så; haha, jag var nästan påväg att göra det. Saknar adrenalinet i kroppen när jag åkte på larm. Det var tider det!

Nu sitter jag skönt i soffan en stund innan det är dags att laga lite middag, sen träning kl 19!

Ta hand om er!

/ M


Händelserik dag!

0 Läs mer >>



Söndagens första verk!

 
Målad efter ett av Johans fotografier; ett berg med gul mossa/lava på med vackert hav & horisont!





Övade på att måla träd!

Jobbade i lördags och idag har jag målat största delen av dagen. Helgen är tyvärr redan över!
Imorgon börjar nya kursen som jag redan bävar för-  en utredningskurs. Mestadels för att läraren är lite översittar-typ. Men nu har jag sommaren i sikte och det hjälper enormt!

Skickar ut varma kramar till Sandra, Andreas & lilla Melanie, tänker på er i sorgen!

/M


Måla!

2 Läs mer >>




Bästa känslan right now- Tentan är över! Plugghetsen innan, nervositeten och ångesten man får så fort man gör något som inte är pluggrelaterat! Typ öppnar en skvallertidning eller tittar på lite för många Vänner-avsnitt i en följd. En gnagande röst i skallen som säger; borde du inte plugga istället?

Idag kastar jag iväg alla måsten- då som sagt, tentan är done!
Förhoppningsvis gick det bra, lite klurig var den allt. Men jag gjorde mitt bästa.

Tobbe och jag hade en "dejt" igår, kombinerat med årets första grillning. Det blev lyckat. Jag käkade och käkade, dock mest kött men lite potatisgratäng (grill- heter den, från Rydbergs- skitgod!) slank ner. Jorgubbar till dessert.
Not too shabby! Mysigt att bara åka iväg sådär, en liten spontantripp utan några måsten. Det var en välbehövlig break i plugget också.

Har lagt allt vad träning heter åt sidan den här veckan. Lite skillnad mot min tränings-mania förra veckan. Men idag tänkte jag sätta igång, så då hinner jag ju med mina 4 tillfällen denna vecka.

Maten går helt okey. Är inte lika stikt som för en månad sen. Jag tvättar bort LCHF-stämpeln lite och tycker själv jag äter lågkolhydrat-kost. För så himla mkt fett käkar jag inte.  Frukosten bestod av en äggmacka med majonäs på lchf-bröd (mindre carbs), naturell youghurt med linfrön, russin, pumpafrön och ett litet glas proviva. Smarrisch! Tycker det funkar bra såhär. Stirrar mig inte blind på en viss siffra på vågen- eller korrekt sagt; jag väger mig inte just nu. Blir inte lyckligare för det. Så länge jeansen inte sitter för tajt så...haha!

ENJOY!
/ M








Tenta, grillning & so...